Agamek12, http://video.anyfiles.pl/Search.jsp
"Gorączka złota" i inne ciekawe programy TV
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez blind_walkerAgamek12, http://video.anyfiles.pl/Search.jsp
Komentarz
-
-
ruszyły kolejne sezony Gorączki i Morza złotaByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Agamek12, Discovery w czwartki kolo 21 i zaraz po Gorączce jest MorzeByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pic2ekz miłą chęcią pojechałbym na takie kopanie żwiru z parkerem, trochę mniej na nurkowanie w celu szukania złota. Ale ni huja za żadne pieniądze nie zgodziłbym się płynąć na może beringa łowić kraby królewskie. od samego patrzenia na te fale w tym zimnie cierpnie mi skóra.
- ice road truckers (zwłaszcza jedna kierowniczka mi imponuje :szeroki_usmiech )
- ciężarówką po antypodach
- autostrada przez piekło
- z Hammondem i resztą poszaleć
- poszukać złota
- z drwalami porąbać
- wybudować dom na Alasce
itp.
Mogę wszystko i kraby łowić i w zimnych falach szaleć. Tylko.....
Jestem kim jestem
Żyję gdzie żyję
Nie mam takiej kasy........
Więc tylko kablówka mi zostaje
A strasznie im zazdroszczę :Ppozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Co do programów, to na discovery leci "retroreanimacja". Takiej kichy nie widziałem w żadnej telewizji.
Banda pajacy siląca się na amerykański styl, z pozapuszczanymi brodami - no bo każdy trendy teraz ma brodę, w "amerykanskich" koszulkach w warsztacie na siłę zrobionym z hali filmowej w Nadarzynie udaje że reanimuje jakieś auto. O poziomie gry aktorskiej i dialogach nie wspomnę, bo to żenujące po prostu jest.
Są dziesiątki warsztacików, gdzie tego typu rzeczy robią lepiej, z większym doświadczeniem, bez srania się że robią coś "niesamowitego i nniepowtarzalnego", a do roboty nie przyjeżdża im pizza i cola, tylko na piecyku-cyganku grzeje im się kaszanka i piwo Warka albo krupnik w słoiku z domu wzięty.
Banda pedałów i nic więcej.
Komentarz
-
-
Agamek12, LINK
Jak odgrzewanie to ja szukam "Najniebezpieczniejszy zawód świata" sezony, które były puszczane na Canal +Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroft Zobacz wpisZlomowisko leci normalnie na Discovery.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12 Zobacz wpis
No ale chodzi o powtórki... Nie mogę obejrzeć "na kwaterze" i chętnie oglądałbym w pociągu.
dwa pierwsze odcinki do pobrania, można sobie potem zrzucić gdzieś i oglądać w podróży itd
Komentarz
-
Komentarz